Foci

Mourinho nem hülye, és oda megy, ahova akar

José Mourinho nem akar megválni Higuaíntól, és megint kiosztotta a jövőjéről érdeklődő újságírókat.

“Csak egy hülye edző akarna megválni a világ egyik legjobb középcsatárától” – nyitott szombaton José Mourinho a Real Madrid sajtótájékoztatóján, ahol az Espanyol elleni vasárnap esti meccs volt eredetileg a fő téma.

“Az igaz, hogy mostanában nem mutatott túl jó formát, de ettől nem tekintek rá gyengébb vagy nélkülözhető játékosként, és eszem ágában sincs elengedni őt”.

Mourinho szót ejtett az Espanyolról is, kisebbik barcelonai csapatot, és edzőjét, az argentin Pochettinót egyaránt nagyra tartja, és szerinte nem fognak bekkelni a Bernabéuban sem.

A portugál szakember megosztotta gondolatait a válogatott meccseken szerzett sérülésekről is.

“Sok csapat okoz problémát szerte európában, hogy a válogatott meccsen játékosaik megsérültek, de ez megesik, amikor a nemzeti csapatok összetartásai miatt kiesnek az addigi rendszerből, munkából, de ez előfordulhat ezekben az esetekben.”

Mourinho kiemelte, hogy a sérült Dí Maria hiánya nagy baj, a lehető leghamarabb szeretné újra a csapatban tudni az argentin légióst. Kaká még nem száz százalékos, de a sok sérülés miatt készen kell állnia a játékra, de Mourinho sem tudja, mit tud majd produkálni a brazil.

Az örök téma is előkerült: mit tervez a jövőben Mourinho, meddig marad Madridban.

Ennek apropója pedig a keddi, londoni Mourinho-utazás volt, amellyel kapcsolatban számos ötlete támadt az újságíróknak, de mindegyiknek az az alapja, hogy a sztáredző elhagyja a királyi gárdát. A tréner szokás szerint azonnal felkapta a vizet – közben persze kitért az egyenes válasz elől.

“Nem tartozom magyarázattal a magánéletemről senkinek. A klubvezetést mindig tájékoztatom, ha elhagyom Madridot, ezúttal is így volt. Senitől sem fogok engedélyt kérni, ha valahova el akarok utazni. Ja, hétfőn újra Londonba utazom, akár tetszik, akár nem…”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik