Foci

Pisztollyal írattak alá szerződést egy focistával

Elképesztő eset borzolta a kedélyeket Nicosiában. Egy venezuelai futballistát leütöttek, majd fegyverrel fenyegettek.

A ciprusi Olympiakosz Nicosiában légióskodó César Alberto Castro Perez mindössze annyit szeretett volna, hogy a neki háromhavi fizetéssel tartozó klub rendezze a hátralékát. Ezt nyomatékosítva ügyvédi felszólítást küldött a klubnak, amely válaszra sem méltatta.

Ezt követően a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) segítségét kérte, akik elismerték, hogy ebben az esetben a játékos jogosult az egyoldalú szerződésbontásra, így az ezzel kapcsolatos dokumentumokat is elküldte az egyesületéhez.

Ezt követte a nem várt esemény, ugyanis két nappal a hazautazása előtt két férfi kereste fel a lakásán, majd az ajtó nyitását követően felszólították, hogy mondjon le minden követeléséről. Ezt Perez visszautasította, erre leütötték, fegyvert szegeztek a homlokához, és kényszerítették az aláírásra. A 28 éves játékos nem tehetett mást, hiszen veszélyben érezte az életét. Még aznap éjszaka feljelentést tett, másnap reggel pedig a tervezettnél korábban elmenekült Ciprusról.

Sajnálatos módon ez már nem az első eset, hiszen Nikola Nikezic is hasonlóan járt, amikor az orosz FC Kuban labdarúgójaként nyújtott volna be jogos igényeket klubjával szemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik