Foci

Orosz siker Dániában, ikszeltek az uruk Romániában

Több nemzetközi felkészülési labdarúgó-mérkőzést rendeztek szerdán, a legnagyobb meglepetés Koppenhágában született meg.

Az Európa-bajnoki résztvevő dánok azt az orosz válogatottat fogadták, amely nem lesz ott a lengyel-ukrán közös rendezésű kontinenstornán. Ez nem azt jelenti, hogy gyenge képességű lenne a szbornaja, ettől függetlenül a dánok a legritkább esetben szenvednek odahaza vereséget.

A kora esti mérkőzésen ez bekövetkezett, Shirokov és Arsavin lőtt gólt, utóbbi talán megnyugodott, hogy a közutálat után az Arsenaltól a Zenithez került.

A szlovákok már 2-0-ra is vezettek Törökországban, végül meg is nyerték egy góllal a meccset, nem kis bravúr. A vb-elődöntős Uruguay Cavani góljával sokáig vezetett Romániában, de Stancu egyenlíteni tudott.

Az egyik Eb-házigazda, Ukrajna győzelemmel jelentkezett, Izraelben sikerült hármat rúgni, ez pedig elég volt a sikerhez. Luxemburg megverte Macedóniát, az Eb-pótselejtezős Montenegró pedig Izlandot ugyanilyen (2-1) arányban, a Fiorentina játékosa, Jovetic két találatával.

A magyar válogatott Bulgáriával játszott Győrben, a végeredmény 1-1 lett.

A dán-orosz meccs összefoglalója:

Izrael-Ukrajna 2-3, íme:

Eredmények – felkészülési mérkőzések
Törökország – Szlovákia 1-2
Románia – Uruguay 1-1
Luxemburg – Macedónia 2-1
Dánia – Oroszország 0-2
Montenegró – Izland 2-1
Tunézia – Peru 1-1
Izrael – Ukrajna 2-3
Örményország – Kanada 3-1
Moldova – Fehéroroszország 0-0
Grúzia – Albánia 2-1
Ciprus – Szerbia 0-0
Lettország – Kazahsztán 0-0
Azerbajdzsán – Palesztína 0-2
Új Zéland – Jamaica 2-3

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik