Foci

Villas-Boas érzi a veszélyt

A Chelsea labdarúgó-csapatának portugál edzője nem lenne meglepve, ha Roman Abramovic menesztené.

A fiatal szakember a Daily Telegraphnak nyilatkozott a napokban. A portugál elmondta, tisztában van vele, hogy amióta az orosz Roman Abramovic a klub tulajdonosa, azóta most szerepel a legpocsékabbul a gárda.

Az együttes csak az ötödik a bajnokságban (legutóbb az Evertontól kaptak ki a londoniak), míg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében 3-1-es hátrányból várják a folytatást a Kékek, ott Nápolyban páholták el az angol csapatot.

„Ugyanabban a cipőben járunk, mint tavaly, csak most kevésbé tapasztalt az edző. Az Abramovic-éra legrosszabb eredményeit hozzuk, de érzem a tulajdonos bizalmát. Majd meglátjuk, akar-e változást, vagy sem” – mondta André Villas-Boas az angol lapnak.

„Két lehetőség van: vagy folytatjuk a projektet, vagy változtat a tulajdonos. Nem tudom melyik fog bekövetkezni.”

Egyelőre a portugál marad a helyén, ugyanakkor a szigetországi média már keresi Villas-Boas utódját. A hírek szerint Rafa Benítez, a Valencia, a Liverpool és az Inter korábbi edzője lehet a tuti befutó, de Angliában akkor sem lennének meglepve, ha az Atlético Madridot egykor irányító Quique Sanchez Flores ülne le a londoni kispadra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik