Foci

Sousát szapulják az edzői tanfolyamokon?

Lapinformáció szerint Egervári Sándor szövetségi kapitány is megjegyzéseket tett a Videoton labdarúgócsapatának portugál vezetőedzőjére.

Kapcsolódó cikkek

A Videoton és szakmai partnere, a Puskás Akadémia szidalmazása folyamatos a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) edzői tanfolyamain – számolt be róla a fourfourtwo.hu. A képzéseket Mezey György és stábja irányítja.

A lap szerint az A-licences továbbképzésen Paulo Sousa is célkeresztbe került. A tanfolyam egyik neve elhallgatását kérő hallgatójának elmondása szerint Varga István vezető instruktor nemrég arról beszélt, hogy össze kell fogni Sousa eltávolításáért a magyar futballból.

A fourfourtwo.hu szerint a közelmúltban lezajlott A-licences edzői tanfolyam előadójaként Egervári Sándor szövetségi kapitány is szúrós megjegyzéseket tett a Videoton portugál mesterére. Emlékezetes, hogy nemrégiben kisebb nyilatkozatháború alakult ki, miután Egervári beszámolt arról, hogy Sousa nem fogadta el kézfogását, mikor a repülőtéren találkoztak. A szövetségi kapitány akkor arról is beszélt, hogy lezárta a Sousa-ügyet, nem foglalkozik tovább a témával.

A lap arról is ír, hogy a hírek szerint Mezey György belső fórumokon lobbizott a hazai futballakadémiák léte és anyagi támogatása ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik