Foci

Visszatér Újpestre a szerb középpályás

Dusan Vasiljevic a Videoton labdarúgócsapatától igazolt az Újpesthez.

A labdarúgó NB I.-ben szereplő Újpest együttese kedden este hivatalos honlapján jelentette be, hogy Dusan Vasiljevic kétéves szerződést kötött a lila-fehérekkel.

“Tisztában voltunk vele, hogy több csapat is harcolt a megszerzéséért. Nagyon nehéz feladat volt, ahol mindenkinek nagyon sokat kellett dolgoznia ahhoz, hogy ez az igazolás létrejöjjön” – olvashatóak Zoran Spisljaknak, az Újpest vezetőedzőjének szavai. “Mindannyian tudjuk, hogy Dusan milyen jól képzett játékos. Biztosak vagyunk abban, hogy jelenlétével nagyon sokat fog segíteni a középpályán, amely az Újpest FC játékában eddig hiányposztnak volt nevezhető. Az Ő jelenlétével és rutinjával magasabb szintű csapatjátékra leszünk képesek, hiszen a csapat egy olyan irányítót kap, aki jól ismeri az újpesti támadójátékot” – fogalmazott a szakember.

Vasiljevic 2010 nyarán igazolt a Videotonhoz az Újpesttől, a székesfehérvári együttesben negyven NB I.-es mérkőzésen hat gólt szerzett, és bajnok is lett.

A szerb középpályásnak még féléves szerződése volt a fehérváriakkal, a két klub vezetői kedden délelőtt állapodtak meg egymással az átigazolásról a vidi.hu tájékoztatása szerint.

Az Újpest kedden este két másik játékos szerződtetését is bejelentette. A togói származású védekező középpályás, Akote Henritse Eninful a Standard Liege csapatától érkezett nyárig kölcsönbe, míg a Dunaújváros Pálhalma ASE NB II.-es együttesét elhagyó kapus, Floszmann Tamás egyéves amatőr szerződést írt alá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik