Foci

Csúnyán felsült az Arsenal

A londoni focicsapata 2-0-s vereséget szenvedett a Sunderland otthonában, így már a nyolcaddöntőben kiesett az FA-kupából.

Szombaton utolsóként a Sunderland és az Arsenal mérkőzött meg az FA-kupában, a helyszín a Fény Stadionja volt. A két élvonalbeli együttes csatájának első félidejében a hazaiak rendesen megnehezítették londoni ellenfelük dolgát, a Fekete Macskák ráadásul a 40. percben a vezetést is megszerezték, Kieran Richardson szinte a semmiből talált be.

Arséne Wenger fejét mindemellett még az is fájdíthatta, hogy sorra sérültek meg a játékosai, Francis Coquelin már a 10. percben cserét kért, a második félidő elején pedig az őt váltó Sébastian Squillacit és Aaron Ramseyt is le kellett hozni.

Utóbbi két csere (Rosicky és Walcott állt be) lendített valamelyest az Ágyúsok produkcióján, ám a hazaiak becsülettel ölték a játékot, a fővárosiak pedig nem sok veszélyt jelentettek a Sunderland kapujára. A 77. percben aztán jött a feketeleves, Oxlade-Chamberlainről pattant a labda saját hálójába.

Az Arsenal búcsúja:


Sunderland 2-0 Arsenal footyroom.com by footyroom

Az Arsenal így már a nyolcaddöntőben búcsúzott az FA-kupa küzdelmeitől, a szerdai, milánói 4-0-s zakó után pedig második fájó vereségét szenvedte el a héten.

A játéknap korábbi eredményeit IDE és IDE kattintva nézheti meg!

Eredmény – FA-kupa, 5. forduló (nyolcaddöntő)
Sunderland – Arsenal 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Richardson (40.), Oxlade-Chamberlain (77. – öngól)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik