Foci

Bogdánék már a legjobb nyolcban

A Bogdán Ádámmal felálló Bolton Wanderers 2-0-ra nyert a Millwall otthonában a labdarúgó FA-kupa nyolcaddöntőjében.

Bogdán Ádámmal a kezdőben állt ki a Bolton Wanderers a Millwall otthonában rendezett nyolcaddöntős mérkőzésen. Az elsőosztályú vendégek már igen korán megszerezték a vezetést, a japán tini, Ryo Miyaichi verte meg a védőjét a tizenhatos mellett, majd a kapus fölött a hálóba lőtt.

A félidő további részében is a Wanderers volt az aktívabb, igaz Bogdán sem tétlenkedett a kapuban, pár védést neki is be kellett mutatnia.

A második játékrészt is a vendégek kezdték aktívabban, majd az 59. percben eldőlt a mérkőzés, David N’Gog a tizenhatos előteréből talált be. A folytatásban a másodosztályú Millwall mindent megtett a gól érdekében, ám a Bogdán irányította vendég védelem állta a sarat, a Bolton így végül 2-0-s győzelemmel masírozott be az FA-kupa legjobb nyolc csapata közé. Tavaly a Wanderers egészen az elődöntőig menetelt.

Menetel a Bolton:



szólj hozzá: MillWall 0-2 Bolton

Könnyedén lépett tovább az Everton is, a liverpooliak hazai pályán győzték le 2-0-ra a Blackpool gárdáját. Drenthe már az első, Stacqualursi pedig a hatodik percben talált be.

Így ment tovább az Everton:


everton 2-0 blackpool 1st half goals and… by FootyDaily

Egy Premier League-ben érdekelt gárda, nevezetesen a Norwich ugyanakkor elvérzett szombaton. A City a másodosztályú Leicestert fogadta, a vendégek azonban 2-1-es győzelmükkel továbbléptek az ötödik fordulóból.

A játéknap korábbi szakaszában egy meglepő döntetlen született, a Birmingham City ugyanis 1-1-es döntetlent játszott a Chelsea otthonában, újrajátszásra kényszerítve ezzel André Villas-Boas csapatát.

Eredmények – FA-kupa, 5. forduló, (nyolcaddöntők)
Millwall – Bolton 0-2 (0-1)
Gólszerzők: Miyaichi (4.), N’Gog (59.)
Everton – Blackpool 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Drenthe (1.), Stacqualursi (6.)
Norwich – Leicester 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Hoolahan (23.) illetve St. Ledger (5.), Nugent (71.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik