Foci

Bayern-blama a sereghajtó ellen

A Bayern München csupán gólnélküli döntetlent ért el a Freiburg vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.

A Bayern München szombat este már abban a tudatban lépett pályára a Freiburg otthonában, hogy a bajnoki címre eséllyel pályázó riválisai közül a Borussia Dortmund és a Mönchengladbach is nyerni tudott korábban.

A bajorok szurkolói joggal reménykedhettek a győzelemben a sereghajtó ellen, de kedvenceik gyatrán futballoztak az első félidőben. A Bayern nem tudta ráerőltetni akaratát ellenfelére, a Freiburg pedig bátran játszott, és nem került hátrányba jóval esélyesebb ellenfelével szemben.

A második játékrészre Jupp Heynckes pályára küldte Robbent is, a szélvészgyors holland hamar helyzetbe is került, de nem talált kaput. Úgy tűnt, hogy a vendégek felpörögtek, de aztán kiderült, hogy továbbra sincs bennük átütő erő, csak elvétve tudtak veszélyes támadást vezetni.

Keményen küzdött a Freiburg, és ez eredményre is vezetett, a Bayern csak gólnélküli döntetlent ért el a sereghajtó otthonában, pedig ősszel hazai pályán 7-0-ra verték őket.

Ezzel a müncheniek csupán a harmadik helyen állnak a Bundesligában, hátrányuk négy pont a listavezető Dortmund, és egy pont a Mönchengladbach mögött. Ribéryékre jövő szerdán Bajnokok Ligája-mérkőzés vár a Basel vendégeként.

Eredmény – Bundesliga, 22. forduló
Freiburg-Bayern München 0-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik