Foci

Mourinho addig marad, amíg nem nyer BL-t

Florentino Perez, a Real Madrid elnöke a madridi sportnapilap, a Marca címlapján kürtölte világgá, a portugál edző nem megy sehova.

Kapcsolódó cikkek

Jose Mourinhot saját szurkolói támadták a legutóbbi Barcelona elleni kupafiaskó után. Jose Mourinhot és a spanyol bajnokságot 10 ponttal vezető Real Madridot ünneplik a szurkolók. Olykor Di Stefano és Zidane menti a menthetőt. A játékosok imádják a portugált, még az is tűzbe megy érte, aki elvétve jut kezdőként szóhoz.

Az utóbbi időben – vagy mint mindig? – eléggé forr a levegő a madrid portugál edzője körül. Többször  megszellőztette maga is, hogy odébb áll. Visszamegy a Chesea-hez, Fergusont váltja a MU élén, stb. Pletykából volt elég. De végül is ki tudná jobban, mi lesz a sorsa Jose Mourinhonak a szezon végén, mint a Real Madrid elnöke.

Mourinho addig nem fog elmenni, amíg a tizediket meg nem nyeri a Real Madridnak” – áll Florentino Perez nyilatkozatának egy részlete a Marca, a spanyol sportnapilap címlapján.

Ha hinni lehet az elnöknek, Mourinho sorsa legkésőbb május 19-én Münchenben eldől. Akkor rendezik a BL-döntőt idén. Ha ott lesz a Real és nyer, akkor Mourinho előbb mennybe megy, aztán megy. Ha nem, marad és tovább küzd a királyi gárda élén, hogy ő legyen az egyetlen edző, aki három különböző klubcsapattal nyert BL-t.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik