Foci

Megmenekülhet a ZTE futballcsapata

Sikerrel jártak a hetek óta tartó tárgyalások egy hazai pénzügyi befektető csoporttal, hamarosan megindulhat a tartozások rendezése a Zalaegerszegnél.

A ZTE FC hivatalos honlapján csütörtökön délután közölték, hogy a sikeres tárgyalások után megoldódhat a klub eddigi nehéz financiális helyzete. Mindezt Nagy Ferenc klubelnök a csapattal is közölte.

A hétvégén közzéteszik a szerződés pontos szövegezését, jövő héten pedig már a tartozások rendezése is elkezdődhet. “A hír bejelentésével biztossá vált, hogy csapatunk be tudja fejezni a bajnokságot” – közölték.

A Zalaegerszeg egyébként az őszi szezon után még nyeretlen a bajnokságban, tizenhét meccsen mindössze hat pontot gyűjtöttek, így nagyon nehéz lesz elkerülnie a kiesést Prukner László csapatának.

A klub részéről a játékosmozgással kapcsolatban elárulták, hogy a győri Ganugrava és Nicorec megérkezett Zalaegerszegre, velük kapcsolatban még zajlanak az egyeztetések, de több játékos eladásával kapcsolatban is tartanak a tárgyalások.

“Bízunk abban, hogy a klub fellélegezhet és a nehéz hónapok után viszonylag nyugodtan tud a bajnokságra koncentrálni” – írták a közleményben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik