Foci

Időben el kell indulnia a magyar fociszezonnak

Az időjárás ellenére a csapatoknak kötelező játékra alkalmassá tenni a magyar focipályákat.

A bajnokságok és kupák tavaszi mérkőzéseinek előzetes menetrendszerinti lebonyolítása érdekében az NB I.-es és NB II.-es sportszervezetek a szezon kezdetére kötelesek mindent megtenni annak érdekében, hogy főpályáikat játékra alkalmas állapotba hozzák – írja az mlsz.hu.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága az NB I.-es és NB II.-es sportszervezetekhez eljuttatott levelében felhívta a figyelmet, hogy a szezon kezdetére a pályaválasztók kötelesek mindent megtenni annak érdekében, hogy főpályáikat játékra alkalmas állapotba hozzák.


“A hatályos Versenyszabályzat alapján a pályaválasztó sportszervezet köteles a főpályáját olyan állapotba hozni, hogy az a mérkőzés megtartására alkalmas legyen.

Ezúton is kérjük Önt, hogy az első hazai bajnoki- vagy kupamérkőzésére mindent tegyen meg, hogy a pályája alkalmassá váljon a mérkőzés megrendezésére.

Az MLSZ Versenybizottság Elnökével történt egyeztetés alapján – a bajnoki- és kupaprogram szorossága miatt – a bajnoki- és kupamérkőzések az eredetileg kiírt időpontban kerülnek megrendezésre. A mérkőzések megrendezéséről a játékvezetők fognak dönteni a mérkőzés helyszínén” – áll a sportszervezetek számára elküldött levélben.

Jelenleg az ország nagy részét hó borítja, és további havazás várható, a hőmérséklet jócskán fagypont alatti, viszont február 25-én már Ligakupa-mérkőzéseket kell rendezni. A bajnokság március 3-án kezdődik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik