Foci

Scholes is ott lehet az Eb-n, ha Redknappen múlik

A Tottenham menedzsere először beszélt arról, kiket vinne magával az Európa-bajnokságra, ha ő lenne az angol válogatott kapitánya.

Az angol közvélemény kész tényként kezeli, hogy Harry Redknapp veszi át Fabio Capellótól az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi feladatait.

A Tottenham menedzsere, aki szombaton a Newcastle ellen 5-0-s győzelemre vezette a Spurst, a Goal.com oldalnak először beszélt arról, ha megkapná a feladatot, kikkel képzelné el a kontinenstornát.

“Legyünk őszinték, mindannyian szeretnénk Paul Scholest a válogatottban látni. Meg kell győzni, hogy visszatérjen a csapatba. Úgy játszik, mint a spanyolok, mint Xavi vagy Iniesta. Nem adja el a labdát” – így Redknapp, aki két másik rutinos játékosról is elmondta a véleményét.

“Férfiakra van szükséged, karakteres játékosokra, ha nyerni szeretnél valamit” – mondta a menedzser, aki Lampardra és Gerrardra utalt véleményével. “Frank még mindig magas szinten játszik, csakúgy, mint Gerrard, akit sokan már leírtak. Szerintem erős embereink vannak a középpályán.”

A 64 éves szakember azt szeretné, ha a csapatkapitány éppen Steven Gerrard lenne a csapatban. Ha ő nem vállalja, jöhet Scottie, azaz a Spurs játékosa, a West Hamtől érkező Scott Parker.

 

 


Ajánlott videó

Olvasói sztorik