Foci

Tőzsér nyáron a Genoába igazol

Négy évre leigazolja a Genoa Tőzsér Dánielt, akinek szerződése a belga Genkkel nyáron jár le.

A genovai klub ingyen szerezte meg a 26 éves magyar középpályást.

“Nagy volt a felhajtás körülöttem az elmúlt hetekben, megkönnyebbültem, hogy megoldódott az átigazolásom. Most egy kis csend lesz, elkezdhetem a felkészülést az olaszországi életre. A Genknek rengeteget köszönhetek, szeretném a maradék hó napokban meghálálni mindezt a klubnak és a drukkereknek” – mondta Tőzsér Dániel.

A légiós máris elkezd ráhangolódni az itáliai időszakra, azaz elkezd olaszul tanulni.

“Az olasz labdarúgás fekszik az én stílusomnak, de tudom, hogy keményen meg kell majd harcolnom a játéklehetőségért. stílus közel áll hozzám. Úgy  vélem, mint sokat passzoló középpályásnak, van keresnivalóm a taktikai harcról is híres Serie A-ban”- bizakodott Tőzsér, aki örül, hogy hosszútávú szerződést kötött vele a Genoa, és ígéri, igyekszik rászolgálni a bizalomra.

A menedzser is elégedett
Filipovics Vladan, Tőzsér menedzsere abban bízik, hogy kliense még Olaszországban is feljebb léphet majd:

“Az elmúlt fél évben angol, német, spanyol és olasz klubokkal álltunk
kapcsolatban, de a legkitartóbb a Genoa vezetősége volt, amely mindvégig ragaszkodott Dani szerződtetéséhez.

Az olaszok nagyra tartják tudását, ezt az is bizonyítja, hogy négyéves megállapodást kötöttünk, ami a manapság hatalmas elismerést jelent.

Az olasz labdarúgás ideális terep Dani számára, a Serie A egyik meghatározó csapata szerződtette, anyagilag és szakmailag is jól jár.

Olaszországban a harminc fölötti futballistákat is örömmel szerződtetik, és ha Dani a következő években is legjobbját hozza, van esélye, hogy idővel a Serie A egyik topcsapatába kerüljön.”

A Tőzsért és a kapus Köteles Lászlót is foglalkoztató KRC Genk ebben a szezonban a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt.

Tőzsért korábban angol klubokkal, így például a Boltonnal és a Fulhammel is szóba hozták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik