Foci

Benitez szerint a Real Madrid lesz a bajnok

A Liverpool és az Inter korábbi szakvezetője szerint nagy a Real előnye a Barcával szemben, és nem engedi ki kezéből az aranyat.

A Real Madrid hét ponttal előzi meg a Barcelonát a spanyol bajnokságban a 21. fordulót követően, ez jelentősnek mondható. Igaz, még 17 kör hátravan a szezonból.

Rafael Benitez, a spanyolok egyik edzőlegendája, aki korábban a Liverpoollal Bajnokok Ligáját nyert, majd az Internél megbukott (éppen José Mourinhót, a Real edzőjét váltotta), azt mondja, a fővárosiak örülhetnek majd a végén.

“A spanyol bajnokság két csaptról szól, a többiek csak egyéni célokat fogalmazhatnak meg. A Real Madridnak nagy az előnye, remekül összerakott társaság, ráadásul régen nyert trófeát, így nagyon éhes a sikerre” – kezdte értékelését Rafa Benitez.

“Ők a favoritok, még akkor is, ha sok meccs van hátra, amelyeken sok minden történhet. Nem hinném, hogy ellazsálnák a maradék mérkőzéseket, és bár a Barcelona is magas szinten játszik, a Madridnak kitart a lendülete” – így az 51 éves szakember, aki visszatérne Angliába.


“A Premier League-et kedvelem a legjobban, mert tudom, hogyan működik, és egy edzőnek hogyan kell ott dolgozni” –
mondta Benitez, aki beszélt korábbi játékosáról, a Chelsea.ben a helyét kereső Fernando Torresről is.

“Nincs azon a szinten, mint amikor a kezeim alatt a Liverpoolban szerepelt. Egy nagyszerű játékorsól van szó, hiszek abban, hogy lépésről lépésre, de megtalálja önmagát. Láttam játszani, jól érzi magát és hamarosan az a Fernando lesz, akit mindannyian ismernek” – fejezte be rövid helyzetjelentését Rafael Benitez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik