Foci

Luis Suarez kungfu-mozdulattal tért vissza

A Liverpool uruguayi labdarúgójának hétfői visszatérése nem sikerült elegánsra: csúnya szabálytalansággal vetette észre magát.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Liverpool és a Tottenham 0-0-s döntetlent ért el a Premier League hétfői csúcsmérkőzésén, ezzel az eredménnyel egyik csapat sem lehet elégedett.

Ezen a találkozón tért vissza a pályára Luis Suarez, akit hét meccsre tiltott el az angol szövetség rasszista vádak miatt. Az uruguayi játékos most egy másik oldalát mutatta meg: fizikai erődemonstrációt tartott.

A meccs talán legjobbja, a Spurs védője, Scott Parker bánta. Egy liverpooli támadás alkalmával felpattant a magasba a labda a 16-oson belül, a bekk ugrott érte, a labda sehol, Suarez lába viszont Parker hasán “landolt”.

Elképzelhető, hogy a lendület vitte előre a csatár lábát, de ezzel együtt sem volt szép mozdulat, különösen annak fényében, hogy frissiben tért vissza a pályára az eltiltása után. Talán jobban kellett volna vigyáznia.

Mivel a játékvezető sárga lapot adott a hasba rúgásért, az angol szövetség nem biztos, hogy foglalkozik majd ezzel az üggyel, hiszen megtörtént a “megtorlás” a lap formájában.

Az uruguayi mozdulata, amin még vitatkozni fognak:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik