Foci

La Mangába utazik az U19-es válogatott

Négycsapatos tornán vesz részt Spanyolországban az U19-es labdarúgó-válogatottunk. Az ellenfél a norvég, a svéd és a portugál csapat.

Tuboly Frigyes szövetségi edző együttese Európa-bajnoki selejtezők előtt áll, és korábban már szerepelt a norvég szövetség által minden évben megrendezett rangos tornán.

A mieink csütörtökön, szombaton és jövő hétfőn lépnek pályára – írja az mlsz.hu.

Húszfős keretet jelölt ki a három mérkőzésre a kapitány, az együttes magját azok a játékosok alkotják, akik ősszel kiharcolták a továbbjutást az Európa-bajnoki selejtezőkből, de néhány új futballista is elutazik a csapattal.

A magyar válogatott kerete
Kapusok:
Dombó Dávid (Illés Akadémia). Abu Attila (Dunaújváros)
Mezőnyjátékosok:
Poór Patrik (MTK), Lang Ádám (Veszprém FC), Tar Zsolt (Puskás Akadémia), Tóth Ferenc (Szigetszentmiklós), Patvaros Zsolt (Kecskeméti TE), Szécsi Márk (Debreceni VSC), Hajdu Ádám (MTK Budapest), Bese Barnabás (MTK Budapest), Reznek Donát (Nyiregyháza Spartacus), Pekár László (Kecskeméti TE), Pál Dávid (Zalaegerszegi TE), Radó András (Illés Akadémia), Tóth Bálint (Újpest FC), Paku Roland (Győri ETO FC), Vécsei Bálint (Honvéd FC – MFA), Erdélyi László (Honvéd FC – MFA), Király Patrik (Puskás Akadémia), Batik Bence (Ferencváros)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik