Foci

Sima Manchester City-győzelem a Fulham ellen

Nem hibázott az angol labdarúgó-bajnokság listavezetője. A City könnyedén intézte el a londoni kiscsapatot.

A nagycsapatok közül egyedül az Arsenal játszott a délutáni mérkőzéseken a Premier League-ben, az Ágyúsok 7-1-re agyonverték a Blackburn csapatát.

A Chelsea és a Manchester United vasárnap egymás ellen játszik,és ugyanígy tesz a Liverpool és a Tottenham, hétfőn. Így szinte minden szempár a Manchester Cityre meredt, a listavezető (csak jobb gólaránnyal előzik meg a városi rivális Unitedet) a Fulhamet fogadta.

Hóesésben kezdődött a találkozó, és egy 10. percben nagy jóindulattal megadott 11-essel. Ezzel együtt fölényben játszott már akkor is a City, megérdemelten szerezte meg a vezetést Sergio Agüero értékesített büntetőjével (1-0).

A londoni Bairdnek nem volt szerencséje ezen a meccsen, ugyanis a 11-es, amit az általa “elkövetett” szabálytalanságot követően fújtak be, még nem az utolsó fekete pont volt számára. A második manchesteri gólnál a jó ismerős Adam Johnson (ő esett el az első találatnál) beadása után a védőről pattant a labda a kapuba… (2-0).

A második félidőben egyre jobban kezdett esni a hó, és egyre nagyobb volt a City fölénye is. Még egy gólra futotta, a csereként beálló Dzeko talált be (3-0).

A labda a Manchester United térfelén pattog, három pont a City előnye.

A találkozó góljai:

Eredmény -Premier League
Manchester City – Fulham 3-0 (2-0)
gólszerzők: Agüero (11-esből), Baird (öngól), Dzeko

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik