Foci

Kaposvári gólvágót igazolt a Videoton

A magyar bajnok három és féléves szerződést kötött Milan Periccsel, a Rákóczi labdarúgójával.

Torghelle Sándor, Haraszti Zsolt és Kovács István után újabb labdarúgót igazolt Paulo Sousa együttese. Méghozzá a magyar bajnokság egyik kiemelkedően eredményes támadóját.

A 26 éves Milan Peric a szerb és az ukrán bajnokságban már letette a névjegyét azelőtt, hogy 2010-ben Kaposvárra szerződjön. A somogyi városban 44 NB I.-es mérkőzésen eddig 19 gólt lőtt, ebből 11-et az idei szezonban, ezzel a 14 gólos Danilo és a 12 gólos André Alves mögött harmadik a góllövőlistán.

Ha minden jól alalul számára, alighanem elmozdul ebből a pozícióból, hiszen André Alves már nem gyarapítja góljai számát ebben a szezonban, távozott a Viditől.

A Videotonnak kétszer is betalált:

Milan Peric nyilatkozott a vidi.hu oldalnak is arról, miért szerződött Székesfehérvárra és mit vár a bajnokcsapatnál eltöltendő tavaszi szezontól:

“Tisztában vagyok azzal, hogy a Vidi mit képvisel Magyarországon. Nemcsak az NB I-ben, de nemzetközi szinten is jó csapatnak számít. Egyértelmű, hogy itthon a legszebb és a legjobb focit Paulo Sousa csapata játssza, ezért nagyon örülök, hogy csatlakozhatok a Vidihez. Az elkövetkező években minél több trófeát szeretnék nyerni a Videoton FC-vel. Kicsit hasonlít a helyzetem Nikolicséhoz, hiszen akár csak ő néhány éve, én is Kaposvárról érkeztem a téli szünetben Székesfehérvárra, bízom benne, hogy a folytatásban én is hasonlóan sikeres tudok majd lenni, mint Nikó”.

Peric elmondta, a Debrecennel szembeni jelenlegi 9 pontos hátrány jelentős, de a Videoton mindent megtesz azért, hogy ledolgozza azt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik