Foci

Oscar-jelöltek a zöld gyepről

Bár az Oscar-gála csak február 26-án lesz, a Sport24-en már most lehet szavazni a „legjobb” alakításokra – műesések kategóriában.

Következzenek azok a remek, illetve csapnivaló alakítások, felejthetetlen pillanatok, amelyek szerintünk esélyesek lehetnek a közönség-díjra.

Mi persze csak ajánlunk, hogy a klasszikusokat idézzük, ne felejtsék, Önök döntenek!

Tragikomédia
A 2010-es klubvilágbajnokságon az Inter védője Maicon simán szerelte Ekanga Amiát, a Mazembe játékosát, aki eljátszotta a nagyhalált… Állítása szerint Maicon arcbavágta – a bíró nem ette meg.




Késleltetett reakció
És már megint Ekanga Amia! Egyenlítői-Guinea játékosa pár napja az Afrikai Nemzetek Kupáján mutatta be a nagyjelenetét, a gond az, hogy néhány másodpercre kiesett a szenvedő szerepéből.

A jelölés részleteiről ITT olvashat.

Dráma és legjobb mellékszereplő
Elini Dimoutszosz szinte tökéletes alakítást nyújtott az Atromitosz mezében, de a jelenetet köpéssel honoráló Nery Castillo is esélyes lehet, figyeljék az áradó feszültséget!



A kulisszatitkokról ITT tudhat meg többet.

Vígjáték
Az első igazi sztár a jelöltek között. Arjen Robben a legjobb komikusokat idéző csetlés-botlás-műesés produkciója az ősbemutatón csak egy sárga lapot ért, itt az ideje a komolyabb elismerésnek.



Exkluzív infók a jelenetről ITT.

Bohózat
Amikor az ünnepelt játékos-színész alkotói válságban van. A többszörös díjazott Cristiano Ronaldo ezúttal nem tudta igazán kamatoztatni drámai tehetségét.



Miért nem volt átütő a portugál sztár alakítása? Részletek ITT.

Adaptált forgatókönyv, avagy férfiak egy kicsit másképp

Ajánlott videó

Olvasói sztorik