Foci

Spanyol támadó távozik Diósgyőrből

Enrique Carreno közös megegyezéssel bontott szerződést a Diósgyőr labdarúgócsapatával. Francia-marokkói középpályás érkezik.

A labdarúgó OTP Bank Liga ötödik helyén álló DVTK csapatánál kedden a hivatalos honlapon jelentették be, hogy a már korábban szabadlistára helyezett Enrique Carreno közös megegyezéssel szerződést bontott a csapattal.

Carreno a nyáron érkezett a Diósgyőrhöz, ahol összesen tizenkilenc tétmeccsen lépett pályára. Ebből tizenegy volt bajnoki mérkőzés, ezeken nem szerzett gólt, viszont a Magyar Kupában kétszer is betalált.

Nem sokkal később azt is közölték, hogy a 23 éves francia-marokkói állampolgárságú középpályás, Youssef Sekour a DVTK első téli igazolása.

A Girondins Bordeaux együttesében nevelkedő futballista a marokkói U21-es válogatottban is bemutatkozott, az elmúlt napokban pedig néhány edzés mellett egy felkészülési mérkőzésen is pályára lépett Benczés Miklós csapatában. Sekour a teljesítményével meggyőzte a szakmai vezetést, kedden hároméves szerződést kötöttek vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik