Foci

Füttyszóra ébredt az Arsenal

Az Arsenal hazai pályán egy félidőt követően még 2-0-s hátrányban volt, mégis bejutott a labdarúgó FA-kupa nyolcaddöntőjébe.

Az első negyvenöt percben az Arsenal előtt adódott több lehetőség, mégis az Aston Villa lőtte a gólokat: előbb egy szöglet után Dunne, majd egy kipattanót követően Bent köszönt be, a birminghami gárda így 2-0-s előnyből várhatta a második felvonást. Ki is fütyülték a hazai drukkerek Arséne Wenger csapatát.

Talán ez a kis ébresztő kellett az Ágyúsoknak, ugyanis a londoniaknak mindössze 16 perc kellett ahhoz a második félidőben, hogy a maguk javára fordítsák az állást. Robin van Persie két büntetőt értékesített ez idő alatt, míg Theo Walcott egy csúnyácska, ám annál fontosabb találattal jelentkezett. A hajrába érve két lehetősége is volt a Villának, a döntetlen kiharcolásához, ám a nagy feltámadás elmaradt, 3-2-es győzelmével a Senal ment tovább a sorozatban.

Így kell a padlóról felállva nyerni:


A-A footyroom.com by footyroom

A Sunderland és a Middlesbrough délután leikszelt egymással, így Wengeréknek már várniuk kell arra, hogy megtudják kivel csapnak majd össze az FA-kupa ötödik fordulójában, vagyis a nyolcaddöntőben.

Eredmények – FA-kupa, 4. forduló
Arsenal – Aston Villa 3-2 (0-2)
Gólszerzők: van Persie (54., 61. – mindkettőt 11-esből), Walcott (57.) illetve Dunne (33.), Bent (46.)
Sunderland – Middlesbrough 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Campbell (59.) illetve Robson (16.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik