Foci

Lemondott Tevezről a PSG

A Paris Saint-Germainnek nem sikerült megállapodnia a Manchester Cityvel Carlos Tevez átigazolásáról.

“Befejeztük a tárgyalásokat. Számos ajánlatot tettünk, de nem sikerült megegyezni” – mondta Leonardo, a francia együttes sportigazgatója a L’Équipe-nek.

Miután a PSG nem tudta megszerezni az angol David Beckhamet, és az AC Milan is kikosarazta a brazil Pato esetében, első számú célnak Tevez megszerzését tartotta Carlo Ancelotti, a franciák új vezetőedzője.

Leonardo szerint így nagy valószínűséggel nyárig várni kell a nagy nevek leigazolásával, de nem bánkódik, mert így is versenyképesnek tartja a csapatot, amely hárompontos előnnyel vezeti a francia bajnokságot a Montpellier előtt.

A 27 éves Tévez rossz viszonyban van klubjával. Októberben a City 600 ezer fontos bírságot szabott ki rá, mert állítólag nem akart beállni csereként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Később az angol hivatásos futballisták szervezetének nyomására az egyesület megfelezte a büntetést. Roberto Mancini vezetőedző ugyanakkor a közelmúltban azt mondta: azzal, hogy Tévez engedély nélkül hazatért Argentínába, minden hidat felégetett maga mögött. A futballistát a PSG-n kívül az AC Milan és az Internazionale is megkörnyékezte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik