Foci

Az Inter nem tud meccset veszíteni

A Lazio megszerezte a vezetést az Inter ellen, de sorozatban hetedik bajnokiját is megnyerte Ranieri együttese a Serie A-ban.

Azok után, hogy Claudio Ranieri átvette az Internazionale kispadját, a milánóiak elindultak felfelé a tabellán, a bajnokság elején jellemző totális kudarc mára a múltté.

Sőt, egy héttel ezelőtt a kék-feketék még a Milan elleni derbit is megnyerték, ezzel pedig tovább nőtt az önbizalmuk. A játékosok lassan úgy küzdenek egymásért, mint a Mourinho-időszakban.

Nos, a Lazio vasárnap alaposan ráijesztett Militóékra, ugyanis a 30. percben Roccha egy váratlan lövéssel (nem volt alkalmas a kaput célba venni két védő szorításában, mégis megtette) megszerezte a vezetést a San Sirróban (0-1).

Az Inter nem tört össze, Milito a 44. percben egyenlített (1-1), majd Pazzini a 62. percben kihasználta, hogy kint áll a Lazio kapusa, gyönyörű emeléssel vitte be a milánói csapat – mint később kiderült – győztes találatát.

Ez volt az Inter sorozatban hetedik bajnoki győzelme, ezzel meg is előzte a Laziót, és a negyedik a tabellán. Győzött ugyanis előtte a Juventus, a Milan és az Udinese is.

A találkozó összefoglalója:

Eredmény – olasz bajnokság
Internazionale – Lazio 2-1 (1-1)
gólszerzők: Milito (44.), Pazzini (63.), illetve Roccha (30.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik