Foci

Di Stefano és Zidane mentegeti Mourinhót

A Real Madrid korábbi legendái, Di Stefano és Zidane megvédték José Mourinhót a Király Kupa negyeddöntőjének Barcelona ellen elvesztett odavágója után.

A portugál tréner rengeteg kritikát kapott amiatt, hogy védekező felállásban küldte pályára tanítványait a 2-1-es katalán sikerrel zárult El Clasicón.

Di Stefano a Marca című napilapban hetente megjelenő rovatában úgy fogalmazott, Mourinhót hibáztatni a vereségért “olyan, mint egy rossz vicc.”

“Mourinho az óriási összecsapások során erősödik, s bátor, ahogyan egy madridi edzőnek kell. A hibákat pedig ki lehet javítani.”

A Real sportigazgatójaként dolgozó Zidane a szakember döntéseit is megvédte, köztük azt, hogy a portugál védőt, Pepét ezúttal a középpályán játszatta.

“Természetesen egy olyan klubnak, mint a miénk, elegánsnak kell lennie, de egy ilyen esetben, egy rendkívül nehéz ellenféllel szemben, a győzelem érdekében meg kell változtatni bizonyos megszokott dolgokat – nyilatkozta a korábbi francia válogatott sztár az As sportnapilapnak. – Támadni Mourinhót és a játékosokat egyenlő a Real Madrid megtámadásával.”

A Copa del Rey negyeddöntős párharcának visszavágóját szerdán rendezik Barcelonában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik