Foci

Elképesztő hajrával fordított az Espanyol

A barcelonai labdarúgócsapat kétgólos hátrányból nyert 3-2-re a Mirandes ellen a spanyol Király Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Kedden kezdetét vették a Copa del Rey 2011-12-es kiírásának negyeddöntői, csak remélni tudjuk, hogy az első összecsapáson tapasztalt izgalmak jellemzik majd a sorozat további mérkőzéseit.

Az élvonalbeli Espanyol fogadta a harmadosztályú Mirandest a legjobb nyolc között, a kiscsapat pedig hajszálnyira volt a hatalmas meglepetéstől, ugyanis a 84. perc kezdetén még 2-0-ra vezetett. Ekkor azonban rákapcsolt Mauricio Pochettino legénysége és négy (!) minutum alatt hármat vágva fordított: Weiss, Fonte és Verdu talált be Perez kapujába. Az Espanyol tehát 3-2-re megnyerte a mérkőzést, így minimális előnyből várhatja a jövő heti visszavágót, igaz a Mirandes is jól sáfárkodhat még idegenben lőtt két találatával.

A fordulatos mérkőzés összefoglalója:


Español 3 Mirandes 2 by jordixana

Szerdán további két mérkőzést rendeznek, az Athletic Bilbao a Mallorcát fogadja, a Barcelona pedig a Real Madrid otthonában vizitál, vagyis máris láthatjuk 2012 első El Clásicóját.

Eredmény – Copa del Rey, negyeddöntő, 1. mérkőzés
Espanyol – Mirandes 3-2 (0-1)
Gólszerzők: Weiss (84.), Fonte (86.), Verdu (88.) illetve Arroyo (27.), Infante (77.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik