Foci

Megy az üzlet Londonban

Alex, a Chelsea brazil védője a Queens Park Rangersbe tart, Gary Cahill pedig már orvosin vesz részt a Stamford Bridge-en.

Ugyan a Bolton is a Chelsea labdarúgócsapata is érintett a Premier League szombati játéknapján, mindez nem zavarja a feleket abban, hogy üzleteljenek egymással. A londoniak Gary Cahillre pályáznak, aki már az angol fővárosban tartózkodik, előbb orvosi vizsgálaton vesz részt, majd aláír a Kékekhez.

Az angol válogatott középső védője a hírek szerint 7 millió fontért vált majd klubot, hetente pedig 70 és 100 ezer közötti összeget tehet majd zsebre. Egyelőre nem tudni, mennyi időre kötelezi el magát a Chelsea-nél.

Mindeközben André Villas-Boasék el is adnak egy labdarúgót, nevezetesen Alexet, a brazil hátvédet. A dél-amerikai még novemberben kérte, hogy tegyék átadólistára, azóta pedig ki is került az első csapat keretéből. Szigetországi lapértesülések szerint nem kell messzire mennie, ugyanis hiába vitte volna a Juventus és a Paris Saint-Germain, a Chelsea a Queens Park Rangers ajánlatára bólintott rá. Alex – amennyiben valóban a QPR-ben köt ki – jövő héten a Wigan elleni bajnokin debütálhat új együttesében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik