Foci

Szalai álomszerű visszatérése

Egy év kihagyás után felkészülési mérkőzésen szerepelt a Mainz labdarúgócsapatában Szalai Ádám, gólt lőtt és gólpasszt adott.

Nagy nap lehetett a szerdai Szalai Ádám életében, a 24 éves magyar támadó ugyanis súlyos térdsérülése után, egy év kihagyást követően térhetett vissza a Mainz együttesébe.

A német élvonalbeli együttes Mallorcán edzőtáborozik, ahol a harmadik ligás Mallorca B csapatával vívtak felkészülési mérkőzést.

A Stieber Zoltánt végig a soraiban tudó Mainz az első félidő végén hátrányba került, de a folytatásban sikerült fordítaniuk. Köszönhető ez jórészt a második játékrészre pályára lépő Szalai Ádámnak, aki előbb kiegyenlített, majd egy gólpasszt is kiosztott a vendégek győztes találatánál.

A német együttes 2-1-re nyerte az összecsapást, a 2011 januárjában keresztszalag-szakadást szenvedett Szalai pedig ismét bizonyíthatta képességeit.

Eredmény – felkészülési mérkőzés
Mallorca B – Mainz 1-2 (1-0)

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.