Foci

Hivatalos: Dzsudzsák négy évre írt alá Moszkvában

A Dinamo Moszkva hivatalos honlapján számolt be róla, hogy megegyeztek a magyar válogatott középpályásával.

Napok óta téma, hogy a Dinamo Moszkva meg szeretné vásárolni Dzsudzsák Balázst az Anzsi Mahacskalától. A klub szerdán még úgy tájékoztatta a közvéleményt, hogy az átigazolásokat majd a csütörtöki elnökségi ülésen vitatják meg.

Ma a labdarúgócsapat hivatalos honlapja már arról számolt be, hogy a felső vezetők is rábólintottak a transzferre, ennek értelmében megegyeztek a magyar válogatott játékossal, aki négy évre kötelezte el magát a patinás orosz együtteshez. Oroszországi lapinformációk szerint a Dinamo 19 millió eurót fizet a dagesztáni együttesnek a szélvészgyors szélsőért.


“A vezetőkkel történt mai találkozó inkább már csak formalitás volt, a szerződés részleteiben napokkal ezelőtt megegyeztünk, ma pedig az aláírással hivatalossá tettük a négy évre szóló megállapodást”
– mondta Dzsudzsák az mlsz.hu-nak.

“Nagyon boldog vagyok, mert úgy gondolom, minden szempontból előrelépés a Dinamóval kötött szerződés. Tegnap a csapat edzőközpontjában jártam, és amit ott láttam, az egyszerűen lenyűgözött. Tökéletes körülmények várnak a Dinamónál, kívánni sem lehetne jobb környezetet, itt tényleg minden adott a jó szerepléshez, büszke vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú klubnál folytathatom a pályafutásomat. Az igazi munka jövő héten kezdődik, hétfőn ugyanis edzőtáborba utazunk, Dubajban készülünk fel a tavaszi szezonra.”

Honfitársunk egyébként az egyik orosz lap szavazásán a második “legkívánatosabb” futballista lett az olvasók szavazatai alapján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik