Foci

Leköpték Komant a Sampdoria drukkerei

A magyar futballista visszaszólt az őt inzultálóknak, a rendőröknek kellett a segítségére sietni.

Meglehetősen borús a hangulat mostanában a Sampdoria háza táján, ami annak fényében érthető, hogy a patinás genovai klub jelenleg a másodosztályú olasz labdarúgó-bajnokság 11. helyén tanyázik, miközben 2010-ben még a Bajnokok Ligája selejtezőjében szerepelt a klub.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a csapat hétfői edzése után a drukkerek kifejezték nemtetszésüket a gyatra szereplés miatt, melynek során az együttes magyar válogatott légiósát, Koman Vladimirt, valamint Simone Bentivogliót arconköpték.

Koman visszaszólt az őt inzultálóknak, mire a drukkerek úgy feldühödtek, hogy a rendőröknek kellett megvédeniük a magyar középpályást.

A fanatikusok egyébként egymással is képesek voltak összeveszni, miután egy részük a csapatkapitányt, Angelo Palombót sem kímélte, a szurkolók másik része viszont a védelmére kelt a középpályásnak.

A Sampdoria legutóbb otthon szenvedett vereséget a Varese csapatától, a meccs során a csereként beálló Koman egy szabálytalanság miatt piros lapot kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik