Foci

Nem moccannak a Loki alappilérei

Az OTP Bank-liga listavezetője, a DVSC-TEVA nem szolgáltat szenzációt a téli átigazolási időszakban.

Elkezdődött a felkészülés Debrecenben is, sok Loki-szurkolóban felvetődik a kérdés, milyen kerettel vág neki a tavaszi szezonnak a listavezető DVSC-TEVA.

A klub elnöke, Szima Gábor szerint nagyon kevés változás lesz: “A DVSC-Teva első keretéhez harminc mezőnyjátékos tartozott az ősz folyamán, ez igen nagy létszám. Volt három sérültünk, Szűcs István, Farkas Balázs és Illés Gyula, mindhárman felépültek, így velük tovább erősödtünk, ugyanakkor távozott Fodor Marcell és Mirszad Mijadoszki.”

A Loki főnöke szerint elképzelhető, hogy egy-két labdarúgót megnéznek, de ennek kicsi az esélye, a jelenlegi kerettel szeretnék a jelenlegi pozíciójukat, azaz az első helyet megtartani a bajnokságban, illetve minél jobban szerepelni a Magyar Kupában és a Ligakupában.

“A keret magas létszáma miatt elképzelhető – bár hangsúlyozom, mindenkivel elégedettek vagyunk -, hogy néhány labdarúgó játékjogát értékesítjük, vagy kölcsönadjuk más kluboknak. Jelenleg is van több, kölcsönben szereplő játékosunk, akik közül néhányan maradnak a jelenlegi csapatuknál, de lesz, aki más együttesben folytatja” – mondt a klubelnök, aki hozzátette, Mindaugas Malinauskasnak csapatot keresnek, valószínűleg kölcsönadják vagy eladják, de nincs szabadlistán.

Szima Gábor szinte biztosra veszi, hogy Adamo Coulibaly és Varga József esetleges távozása csak a médiában él élénken.

“Ha lesznek is olyanok, akik eligazolnak, semmiképpen sem az alapemberek közül.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik