Foci

Ötöt lőtt, és sorozatban ötödször nyert az Inter

A milánóiak hazai pályán 5-0-ra intézték el a Parmát az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.

Egyre inkább kezd belendülni az Inter szekere a Serie A-ban, Claudio Ranieri együttese szombaton sorozatban az ötödik bajnoki győzelmére készült, és a Parma nem is tűnt leküzdhetetlen akadálynak.

Mindössze a 13. percig kellett arra várni, hogy a hazai környezetben szereplő milánóiak előnybe kerüljenek: Álvarez bal oldali beadásra Diego Milito érkezett jó ütemben a röviden, és a hálóba továbbított.

A hazai nyomás nem ért véget, pár perccel később Thiago Motta húsz méterről laposan lőtt a Parma kapujába.

A vendégek nem tudták megnehezíteni az Inter dolgát, a szünet előtt nem sokkal Maicon beadása után a teljesen üresen maradt Milito fejjel szerezte meg saját maga második, csapata harmadik találatát.

Az argentin egy gólpasszt is kiosztott a második félidőben Pazzininek, az 5-0-s végeredményt pedig Faraoni állította be a 79. percben, miután egy röviden kifejelt labdát nagyjából húsz méterről kapura tűzött, a játékszer pedig a kapufáról pattant a gólvonal mögé.

Simán nyert az Inter:

Az Inter továbbra is ötödik, de már csak egy pont a lemaradásuk a Siena otthonában súlyos vereséget szenvedő Laziotól. A Parma jelenleg tizenharmadik a tabellán.

Eredmény – Serie A, 17. forduló
Internazionale-Parma 5-0 (3-0)
Gólszerzők: Milito (13., 41.), Motta (18.), Pazzini (56.), Faraoni (79.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik