Foci

Nem túl Király a helyzet

Király Gábor az első hírek szerint két hétre dőlt ki, azonban már 22 napja harcképtelen.

A német másodosztályban szereplő 1860 München magyar válogatott kapusa már a Karlsruhe elleni bajnokit is kénytelen volt kihagyni, mivel a vádlijában van egy három centiméteres izomrostszakadás. Akkor a klub orvosai kéthetes kihagyást jósoltak, ám Király Gábor már 22 napja harcképtelen és még egy darabig az is lesz.

„Mentálisan jót tesz, hogy újra edzésbe állhattam, ugyanakkor közel sem vagyok százszázalékos. Nem tudok ugrani. A vádlimban lévő izomrostszakadás mellé még lett egy két centis repedés az Achilles-inamon” – mondta a német portálnak a veterán portás, aki azt is hozzátette, hogy ha vasárnap játszott volna a csapata a Haching ellen, biztosan nem tudta volna vállalni a játékot.


„A kéthetes pihenőt otthon töltöttem Magyarországon, most visszatértem, hogy lépésről-lépésre javuljon az állapotom. Egyelőre még mindenem fáj…”

Király eddig 1820 percet, vagyis tizennyolc mérkőzést védett végig a Bundesliga 2 most zajló kiírásában, ezidő alatt egy sárgát gyűjtött be. Együttese 19 fordulót követően a hatodik a bajnokságban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik