Foci

Milánói derbi Tévezért

A Manchester Citynél kegyvesztetté vált argentin klasszis jó eséllyel az olasz labdarúgó-bajnokságban folytatja.

Már benne vagyunk a januári átigazolási időszakban, de úgy tűnik, Carlos Tévez ügyében egyelőre nem született megoldás. A játékos klubváltása gyakorlatilag biztosra vehető, hiszen már nem számít Roberto Mancini vezetőedző a Manchester Citynél.

A 27 éves támadó jó eséllyel Milánóban köt majd ki, de a hírek szerint a város mindkét sztárcsapata pályázik az aláírására. Adriano Galliani, a Milan alelnöke csütörtökön Rióban találkozott a futballistával és ügynökével, miközben az Intert képviselő Marco Branca Londonban a ManCity vezetőivel folytatott megbeszélést.

Beszámolók szerint az Inter 25 millió eurós ajánlatára az angolok is rábólintottak, Tévez viszont a Milanban szeretné folytatni a pályafutását. Igen ám, csakhogy a piros-feketék még nem jutottak dűlőre a Cityvel, miután csak kölcsönben, megvásárlási opcióval tervezik leigazolni az argentint.

Nem tudni, hogy a Milannak végül sikerül-e az angol listavezető képviselőivel dűlőre jutnia, de talán az sem elképzelhetetlen, hogy Pato eladásával fedezik majd Tévez árát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik