Foci

Vigasztalják Bogdánt Angliában

Nem mindennapi gólt kapott a Bolton Wanderes kapusa, Bogdán Ádám. A baki után nem hordta le senki.

Nagyon szerencsétlenre sikeredett Bogdán Ádám visszatérése a Premier League-be. A finn Jaaskelainen első számú kapus a Bolton Wanderersben, de ha ő sérülés vagy eltiltás miatt kiesik, a magyar lép a helyére.

Így történt ez szerdán is az Everton otthonában. Angliában napok óta hatalmas szél nehezíti az életet, a többi közt a labdarúgó-mérkőzéseket is. Ez, a talaj és a kis figyelmetlenség okozta azt, hogy kínos gólt kapott a magyar hálóőr.

Az említett gól:

A tehetséges kapust azonban nem hibáztatják a gól miatt, már csak azért sem, mert a Bolton végül meglepetésre 2-1-re megfordította az eredményt Howard gólját követően (ő a harmadik kapus a Premier League-ben, aki gólt szerzett Friedel, Robinson és Schmeichel után).

Owen Coyle, a Wanderers menedzsere megvédte Bogdánt: “Ez talán a legfurcsább gól, amit valaha láttam, szerencsétlen körülmények között született meg. Ádám nagy értékünk, nem hibáztathatom. Nagyon szerencsétlen az egész évünk is, de mivel jól dolgozunk, hiszek abban, hogy ez megváltozik.”

Az Everton kapusa, Tim Howard intelligenciáját jelzi, hogy nem örült a gól után, tudja nagyon jól, hogy ez mit jelent egy kapus számára a másik szemszögből. A meccs után ő is beszélgetett Bogdánnal, akit támogatásáról és együttérzéséről biztosított.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik