Foci

Madridból erősített a Sevilla

A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő együttesébe visszatért a klub saját nevelése, José Antonio Reyes.

Az andalúziai együttes csütörtökön jelentette be, hogy három és fél évre megszerezte az Atlético Madridtól José Antonio Reyest. A tranzakció anyagi részét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, az Ibériai-félszigeten 3 és 4 millió euró közti összegről szól a fáma.

Reyes a Sevilla saját nevelésű játékosa, aki miután végigjárta a szamárlétrát, 2000-ben debütált az első csapatban. Válogatottságig vitte, majd leigazolta őt az Arsenal, ahonnan előbb kölcsönben a Real Madridba került, majd a városi rivális Atléticónál kötött ki.

Itt sem ment minden tökéletesen az Európa Liga-győzelem ellenére sem, ugyanis a spanyol nemzeti dresszt eddig 21-szer magára öltő támadó lehúzott egy szezont kölcsönben a Benficánál, majd az utóbbi időben előbb Quique Sanchez Floresszel, majd Gregorio Manzanóval nem találta a közös hangot, játékideje pedig rohamosan csökkent.

Az átigazolás egyébként várható volt, ugyanis Reyes a menesztett Manzano helyére kinevezett Diego Simeonénak elárulta, vissza szeretne térni nevelőegyesületéhez, pedig élénken érdeklődött iránta a török Galatasaray is. A Sevilla még nem hozta nyilvánosságra, mikor kerül sor a hivatalos bemutatására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik