Foci

Pato a PSG-be tart

Épphogy elkezdődőtt az új esztendő, a klubok megkezdték keretük átalakítását. Patót a dúsgazdag PSG szeretné, Caceres a Juventusban köthet ki.

Szerda délután játszik egymással Dubaiban edzőmeccset a francia Paris Saint-Germain és az olasz AC Milan. A mérkőzésen ott lesz Pato ügynöke, Gilmar Veloz és Leonardo a PSG klubigazgatója is, hogy megegyezzenek a csatár áráról.

A szintén olasz Juventus Martin Caceresért kíván ajánlatott tenni. A Sevilla védője korábban már játszott a zebráknál, ám akkor a Barcelona kölcsönjátékosaként szerepelt Olaszországban.

A Real Madrid a Gremio jobbhátvédje, Mario Fernandes felé kacsintgat, ám a brazil klub magasabb árat kér a játékosért, mint azt a Blancók szeretnék. Spanyolországból hír továbbá, hogy Jose Antonio Reyes, az Arsenal korábbi játékosa szeretne nevelőegyesületéhez, a Sevillához igazolni, jelenleg klubjától, az Atletico Madridtól.

Sokan szeretnék, hogy az újonnan feltűnt sztár, Mario Götze, a Dortmund játékosa az Arsenal csapatához kerülne a télen. Nos, erre Michael Zorc, a németek sportigazgatója így válaszolt: “Megegyeztünk Marioval, hogy a következő szezont még Dortmundban tölti. 2014-ig szól a szerződése, így nincs okunk eladni. Bár, ha a következő napokban érkezik egy egymilliárd eurós ajánlat, még elgondolkozunk rajta…” – viccelődött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik