Foci

Nyilasi, Détári és Dárdai is pályára lép

Nyilasi Tibor, Détári Lajos, Véber György vagy Várhidi Péter is pályára lép a jótékonysági Gabora Gálán szombaton a salgótarjáni sportcsarnokban.

A focigálát már huszadszor rendezik meg, a bevételt minden évben egy-egy gyermekintézmény kapja. A 20 év alatt közel 60 millió forint gyűlt össze.

Gabora János főszervező elmondta: idén a salgótarjáni Beszterce lakótelepi általános iskola a kedvezményezett, a pénzből az iskola sportudvarát szeretnék felújítani. A résztvevő csapatok a saját költségükön utaznak és játszanak.

Az idei gálán 11 csapat szerepel majd, az “A” csoportban a Ferencváros, az MTK és a Pécsi MSC, a “B”-ben a Győri ETO FC, a Hotel Salgó és az Újpest FC, míg bemutató- és gálamérkőzéseket játszik a Sport TV és a Játékvezetők csapata, a Coca-Cola Válogatott, a Gyöngyös Prompt és a Gabora Team.

A Salgótarjánban legnépszerűbb és mindig teltházas sporteseményen pályára lép többek között Ebedli Zoltán, Lipcsei Péter, Vincze Ottó a Fradiban, Kuttor Attila, Hajszán Gyula az ETO-ban, Illés Béla, Halmai Gábor az MTK-ban, Dárdai Pál, Bodnár László a Pécsben, Szlezák Zoltán, Mészöly Géza az Újpestben.

A Sport TV második alkalommal, és teljes csapattal érkezik Salgótarjánba. A bírók csapatát erősíti Kassai Viktor vagy Oláh Gábor. A gála játékvezetői: Arany Tamás, Ábrahám Attila, Tóth István és Varga Gábor.

A gálát eddig legtöbbször, tízszer a Ferencváros nyerte, a legutóbbit viszont az Újpest, amely először diadalmaskodott a jótékonysági rendezvényen.

Ajánlott videó