Foci

Sokkoló sérülés – szétszakadt a herezacskó

A negyed osztalyú Gillingham jobb szélsőjét sokkoló és kicsit sem átlagos sérülés érte Crawley elleni League Two meccsen.

Az angol negyedik vonal hétfői játéknapján a vendég Gillingham csapatának jobb szélsője, a 22 éves Chris Whelpdale a mérkőzés utolsó perceiben egy ütközést követően fájdalmas arccal maradt lent a földön. A gyors orvosi diagnózis szerint – bármilyen hihetetlen – kettészakadt a herezacskója.

A volt Peterborough játékos azonnal levitték a pályáról, és elsősegélyben részesítették. Whelpdale Dagenham elleni pénteki pályára lépése természetesen kétségessé vált. Andy Hessenthaler, a csapat menedzsere a klub internetes oldalán beszámolt a jatekos állapotáról. “Öt öltéssel varrták össze Whelpdale szétnyílt heréjét. Hihetetlenül gusztustalan látvány volt. Mindenki látta az öltözőben, hogy nézett ki. Iszonyú erős fájdalmai voltak és lesznek Chrisnek. Teljesen megérdemelt volt a piros lap. Biztosra veszem, hogy a felesége nem lesz boldog ma este.”

Nem mellesleg a Gillingham 2-1-re nyert a tabellát vezető Crawley otthonában, ezzel folytatta a kilenc forduló óta tartó győzelmi szériáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik