Foci

A Barca tagadja Neymar szerződtetését

FC Barcelona vezetősége cáfolta azokat a korábban megjelent híreket, miszerint a klub előszerződést kötött a Santos együttesével.

Kapcsolódó cikkek

Egyes sajtóinformációk szerint a Barcelona 10 millió eurót fizetett a brazil egyesületnek azért, hogy a 19 éves tehetség 2014-ben egy ennél jóval magasabb összegért a katalánokhoz igazoljon.

“Tudomásom szerint nem fizettünk 10 millió eurót az elővásárlási jogért” – nyilatkozta a RAC 1 rádiónak Jordi Cardoner, a Barcelona alelnöke. – Ha beszéltünk is Neymarról, csak azért tettük, mert egy rendkívül tehetséges futballistáról van szó, akinek helye lehet a csapatban, de erről a szakmai stáb dönt.”

Az ügyben megszólalt Luis Álvaro de Oliveira Ribeiro, a Santos elnöke is: “A katalánok mindig nagyon kreatívak voltak – jegyezte meg gúnyosan. – Olyan csodálatos művészek alkottak ott mint Gaudí, Miró, vagy Salvador Dali. A gond az, hogy a képzelet és a valóság között egy óceán található. A szerződés minden bizonnyal olyan titkos klauzulát tartalmaz, amit még én sem ismerek. Vagy éppen az aláírásomat hamisították alá.”

Neymar eddig 15-ször szerepelt a brazil válogatottban, nemrég öt évvel meghosszabbította szerződését a Santosnál.

 

Ezért udvarolják körül Neymart az európai topcsapatok

Ajánlott videó

Olvasói sztorik