Foci

Elképesztő hiba Howard Webbtől

Nem először szidják az angol játékvezetés kirakatemberét, a világbajnoki döntőt vezető bírót. Most a Sunderland hívei, joggal.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Sunderland 1-1-es döntetlent ért el az Everton ellen a Premier League 18. fordulójának karácsonyi mérkőzésén.

Azt azonban még nem árultuk el, hogy a végeredmény milyen körülmények között alakult ki. Nos, a Sunderland egy megpattanó lövéssel szerezte meg a vezetést, az 51. percben viszont nevetséges szituáció után ítélt 11-est Howard Webb játékvezető.

Osman vezette a kapu felé a labdát, majd a földbe rúgott, és elesett. Az ítélet büntető, ezzel szerzett egy pontot a liverpooli csapat. A hazaiak joggal fütyülték ki az elviekben legjobb angol játékvezetőnek tartott Webbet.

Webb a vb-döntőben nem adott piros lapot a Xabi Alonsót mellbe rúgó Nigel de Jongnak, az olaszoktól egy szabályosnak vélt gólt nem adott meg, valamint többször is 11-est ítélt a Manchester United-Liverpool bajnokikon a Vörös Ördögöknek (egy ilyen eset után tett fel egy képet a Twitterre Webbről Babel, a Pool akkori játékosa, meg is büntették).

A bicskanyitogató hiba (a felvétel végén):


Ajánlott videó

Olvasói sztorik