Foci

Menesztik a PSG edzőjét

Antoine Kombouare irányításával hiába áll a francia bajnokság élén a párizsi klub, a hírek szerint a szakembernek mennie kell.

Nem mondhatni, hogy Paris Saint-Germain egykori védője irigylésre méltó helyzetben van, ugyanis hiába a csapatba fektetett euró milliók, már egy ideje rebesgetik, hogy nevesebb szakember ül majd le a párizsi kispadra.

Szerdán a PSG idegenben győzte le 1-0-ra a Saint-Étienne-t és ezzel a tabella élére állt tizenkilenc fordulót követően. A jelek szerint Antoine Komouare ezzel azonban nem tudta jóvátenni azt, hogy a gárda kiesett az Európa Ligából, mivel az Eurosport értesülései szerint Leonardo, a gall klub brazil sportigazgatója csütörtökön közölte vele, hogy őt és a szakmai stábot is menesztik.

Leonardo egyébként már hetek óta csábítja Carlo Ancelottit, aki azóta, hogy a nyáron leváltották a Chelsea-nél nem dolgozott sehol. A brazil emellett minden követ megmozgat azért, hogy David Beckhamet is a csapathoz édesgesse, a katari kézben lévő együttes a hírek szerint 800 ezer eurós havi fizetést biztosítana a népszerű angolnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik