Foci

A Hiddink-Anzsi frigy még nem hivatalos

Orosz médiaértesülések szerint Guus Hiddink hevesen tárgyal az Anzsi Mahacskalával, de az edzőjelöltek között van Carlo Ancelotti és Rafa Benitez is.

Az Anzsi Mahacskala volt az egyik nagy bevásárló idén a játékosbörzén, Dzsudzsák Balázs után Zsirkov és Eto’o is a dagesztáni klubhoz került.

Miután az Anzsi és Gadzsi Gadzsijev útjai szeptemberben elváltak, a pénzben bővelkedő csapat az edzővadászatról híresült el.

A Szovjetszkij Sport című lap szerint a holland edzőlegenda, Guus Hiddink került a Mahacskala célkeresztjébe, és küszöbön áll a megegyezés.

A 65 éves Hidding állítólag 15 millió eurók kért eredetileg egy szezonért, de ezt a garasoskodással egyáltalán nem vádolható Anzsi sokallta, és a holland mester hajlandó volt engedni.

Hiddink páratlan pályafutást tudhat a háta mögött, a holland kluboknál végzett munkáján kívül vezette a Valenciát, a Real Madridot és a Chelsea-t is.

Szövetségi kapitányként a holland kispad után a dél-koreai, az ausztrál és az orosz válogatottal is nagy sikereket ért, el, utoljára Törökország nemzeti tizenegyét irányította, de velül elbukta a 2012-es Eb selejtezőjét.

Hiddinken kívül az Anzsi az orosz média szerint még “melegen tartja” Carlo Ancelottival és a Rafa Benitezzel zajló egyeztetéseket is.

A Hiddink jövőbeli szerződtetését az Anzsi hivatalosan nem erősítette meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik