Foci

Villámgóllal állt élre a Manchester United

A Manchester United 2-0-ra nyert a Queens Park Rangers vendégeként a Premier League 16. fordulójában és vezeti a bajnokságot.

Szinte el sem kezdődött a mérkőzés, amikor már vezetett a Manchester United Londonban, Wayne Rooney a Premier League mostani szezonjának harmadik leggyorsabb góljával jutatta előnyhöz a Vörös Ördögöket. Az angol válogatott támadó előbb Valenciához fejelt, a szélső kisvártatva középre ívelt ahol Rooney érkezett a hosszú oldalon és a hálóba bólintott – szép akció volt.

A folytatásban a Buzsáky Ákost a mérkőzésre nem nevező Queens Park Rangers nem játszott alárendelt szerepet, a hazaiak is veszélyes támadásokat vezettek, a szünetig azonban nem tudtak egyenlíteni. Fordulás után nem sokkal már kettő volt közte, az 56. percben Michael Carrick csapott le a labdára a saját térfelén, végigszlalomozott a hazai játékosok között, majd kilőtte az alsó sarkot – nem sok szebb gól esett eddig az idényben Angliában.

Így nyert Londonban a United:


Q-M footyroom.com by footyroom

 

Nem adta fel a QPR, mentek előre a londoniak, a United már kontrákra rendezkedett be, Sir Alex Ferguson fiai pedig ki is húzták a végéig kapott gól nélkül, 2-0-ra nyert a Manchester, amely így győzelmével az élre állt a bajnokságban – igaz csak egy ponttal és a City soros meccse még hátra van. A Rangers előtt is le a kalappal, ám ezúttal nem ért pontot a lelkesedés, a csapat maradt a 15.

Eredmény – Premier League, 16. forduló
Queens Park Rangers – manchester United 0-2 (0-1)
Gólszerzők: Rooney (1.), Carrick (56.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik