Foci

Már otthon sem megy az Atléticónak

Az eddig csak idegenben botladozó Atlético Madrid hazai pályán 2-0-ra kikapott a Real Betistől a spanyol bajnokságban.

A spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapján Madridban indult útjára először a labda, a Matracosoknak pedig több lehetőségük is volt arra, hogy megszerezzék a vezetést, ám a hazai próbálkozások nem jártak sikerrel. Ahogy azt az Atlético Madrid drukkerei megszokhatták, jött a menetrendszerinti kapitális védelmi hiba Gregorio Manzano legénységétől, így az 55. percben Pozuelo megszerezte a vezetést a sevillai gárdának, Dominguez bakiját használta ki.

Az Atléticónak minden esélye megvolt a pontszerzésre, ugyanis a hajrában emberfórban játszhatott, az addigi egyetlen gól szerzője állíttatta ki magát második sárga lappal. Ehhez képest a Betis szerezte az újabb találatot, ezúttal Juanfrannak akadtak gondjai egy tisztázással, Roque Santa Cruz pedig ki szokta használni az ajándék lehetőségeket, 0-2 lett a meccs vége.

Két védelmi hibát használt ki a Betis:



szólj hozzá: A0-2B

Az Atlético Madrid már a hetedik vereségét szenvedte el a szezonban, azonban ez volt az első, amelyet a Vicente Calderón Stadionban. A fővárosik a tizedikek, a Betis feljött a tizenkettedik helyre.

Eredmény – La Liga, 17. forduló
Atlético Madrid – Real Betis 0-2 (0-0)
Gólszerzők: Pozuelo (55.), Santa Cruz (90.)
Piros lap: Pozuelo (73.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik