Foci

Ismét botlott a Newcastle, Gulácsi gólpasszt adott

Az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a Newcastle hazai pályán nem bírt a Swansea gárdájával. Fülöpék nyertek, Bogdánék kikaptak.

Rendkívül jól kezdte a Premier League mostani szezonját a Newcastle együttese, tizenegy mérkőzés után még veretlenek voltak, az utóbbi öt fordulóban azonban képtelenek nyerni a Szarkák.

Ezúttal a walesi Swansea jelentett leküzdhetetlen akadályt, pedig a Newcastle hazai pályán futballozhatott. Gól azonban nem született a mérkőzésen, a 0-0-s döntetlen után a Newcastle a 6., a Swansea pedig a 12. helyen áll.

A Gera Zoltánt sérülés miatt nélkülöző West Bromwich a kiesőhelyen álló Blackburn otthonába látogatott, és három ponttal távozott. A WBA 2-1-re nyert, a győztes gólt Odemwingie a 89. percben szerezte. Fülöp Márton a kispadon ült a vendégeknél.

A végén húzta be a WBA:

A Blackburn mellett a sereghajtó Bolton sem tudott javítani a helyzetén, miután már az első félidőben kétgólos hátrányba kerültek a Fulham otthonában, és később szépíteni sem tudtak. Bogdán Ádám a Bolton cserepadján nézte végig a találkozót.

A Wolverhampton otthon hiába vezetett a Stoke City ellen, a vendégek azonban a második félidőben fordítottak, és 2-1-re nyertek. Az Everton-Norwich City összecsapás 1-1-es döntetlennel zárult.

A másodosztályban a fiatal magyar kapus, Gulácsi Péter a BBC tudósítása szerint gólpasszal járult hozzá, hogy a Hull City a negyedik helyen álljon a Championshipben. A Tigrisek a Millwallt verték 2-0-ra, Gulácsi Koren találatánál asszisztált.

Eredmények – Premier League, 16. forduló
Blackburn Rovers-West Bromwich Albion 1-2 (0-0)
Gólszerzők: Dann (72.), illetve Morrison (52.), Odemwingie (89.)
Everton-Norwich City 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Osman (81.), illetve Holt (28.)
Fulham-Bolton Wanderers 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Dempsey (33.), Ruiz Gonzalez (34.)
Newcastle United-Swansea City 0-0
Wolverhampton Wanderers-Stoke City 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Hunt (17., 11-esből), illetve Huth (58.), Crouch (70.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik