Foci

Madridból venne csatárt a Chelsea

Brit lapértesülések szerint a londoni klub 30 millió fontot áldozna Gonzalo Higuaínra, a Real Madrid játékosára.

Chelsea-s léptékkel mérve akár csatárgondok is lehetnek a fővárosi együttesnél nyáron, ugyanis Nicolas Anelka Kínába szerződik a téli átigazolási szezonban, Didier Drogba pedig vagy lelép, vagy Salomon Kalouval karöltve az Afrikai Nemzetek Tornájára utazik. Elefántcsontpart válogatottja Szudánnal, Burkina Fasóval és Angolával került egy csoportba a kontinenstornán.

Így a tavaszi szezonnak a Fernando Torres, Daniel Sturridge, Romelu Lukaku trióval vágnának neki a Kékek, ami nem épp egy életbiztosítás a több sorozatban is talpon álló együttes számára. Az angol Daily Star értesülései szerint André Villas-Boas így újfent szeretné megszerezni Gonzalo Higuaínt, a Real Madrid argentin csatárát, aki rendre csak Karim Benzema cseréjeként kap lehetőséget a blancóknál. A lap úgy tudja, Roman Abramovics 30 milliót csengetne ki érte.


„Higuaín boldogtalan a jelenlegi helyzetével, ő a bajnoki címért szeretne küzdeni, de például a Barcelona elleni vereség során is csak csereként lépett pályára. Minden ajánlatot meghallgat”
– mondta egy, a labdarúgóhoz közel álló bennfentes a Daily Starnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik