Foci

Átigazolási pletykákat cáfol a Loki edzője

Az OTP Bank Liga őszi szezonját veretlenül záró DVSC több kulcsjátékosának távozásáról szóló híreket cafolta Kondás Elemér vezetőedző.

A DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége, Kondás Elemér nem tud róla, hogy az egyik legkeresettebbnek kikiáltott Loki-játékosnak, Varga Józsefnek hivatalos kérője lenne.

“Pletykák vannak, konkrét megkeresésről viszont még nem tudunk” – mondta a tréner, akinek az a véleménye, hogy ha valamelyik játékosa el tudna szerződni egy jobb színvonalú bajnokságba, akkor elengedi az illetőt.

Ezt diktálja az is, hogy tapasztalatai szerint ha egy megkeresett játékosnak maradnia kell, az nemegyszer formahanyatlást jelent az illetőnél.

A Debrecen francia csatárával, Adamo Coulibalyval kapcsolatban van konkrét csapatnév, a bolgár Levszki Szófiáé. Csakhogy ez is nemhivatalos szóbeszéd.

“Nem tudunk konkrét megkeresésről vele kapcsolatban sem. Tavaly volt komoly ajánlata, de maradni akart” – mondta Kondás.

A bajnoki éllovas trénere mindazonáltal úgy véli, hogy ha nem is lesz komolyabb távozójuk, például egy jó csatárt szívesen látna a keretben, dacára annak, hogy a támadószekciójuk bizonyítottan jól muzsikál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik