Foci

Eljött Kádár Tamás ideje?

A Newcastle United csapatának védelmét sérüléshullám tizedeli, Kádár Tamás könnyen az első csapathoz kerülhet.

Steven Taylor és Fabricio Coloccini is kidőlt a Chelsea elleni vereség során a Szarkák labdarúgócsapatának védelméből. Előbbinek meg kell műteni az Achilles-inát így ki kell hagynia az egész szezont, utóbbinak pedig legalább két hetet a partvonalon kívül kell töltenie. Mike Williamson csak hétfőn tért vissza bokasérülését követően, ám mivel három hónapig nem játszott, még nem áll készen a bevetésre.

Hármójuk távolléte miatt hatalmas űr keletkezett a Néewcastle védelmének közepén, a Daily Mail pedig azt pedzegeti, hogy a sérüléshullám miatt eljöhet a tartalékcsapatban pallérozódó Kádár Tamás ideje, akit Alan Pardew menedzser James Perch oldalán vetne be.

A veszprémi születésű, 21 esztendős Kádár 2008-ban a klub harmadik legfiatalabb igazolásaként érkezett Newcastle-be, azonban az eddig ott töltött idejét többnyire a sérülések jellemzik. Ugyan a bajnokságban még nem kapott lehetőséget a magyar U21-es és felnőtt-válogatott védő, tizenháromszor már pályára lépett a Szarkák első csapatában.

A Newcastle legközelebb szombaton délután lép pályára a Premier League-ben, a Szarkák a Norwichnél vendégeskednek. Az angol lap szerint Kádár ott lehet a tizennyolcas keretben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik