Foci

A Nyugat nyert az NB II.-es gálameccsen

Az NB II.-es bajnokságok legjobbjaiból összeállított mérkőzésen a nyugatiak simén győzték le a keletieket.

Ha nem szeretnénk az a focit, annyit mondanánk: soha nem akar véget érni a 2011-es fociidény. Már elbúcsúztunk a Ligakupától, a bajnokságól, a válogatottól, a múlt héten a Magyar Kupától, de még mindig van valami.

Persze, szeretjük a magyar focit, így üde edzőmeccsként tekintünk a Telkiben rendezett NB II.-es gálameccsre. A meccset a helyszínen tekintette meg többek között Róth Antal, Supka Attila, Gellei Imre.

A 39. percben Domokos ragasztott nagy gólt Szántai kapujába, majd a 44. percben egy szabadrúgást követően a védők röviden szabadítottak fel, a labda Varga elé pattant, aki 13 méterről, háttal a kapunak félfordulatból hatalmas gólt lőtt. Ő is a bal felsőt lőtte ki – számol be a Videoton facebook-oldala.

A meccset tehát a nyugatiak nyerték, a 2011-es fociszezon pedig tényleg véget ért.

Eredmény, NB II., Kelet-Nyugat mérkőzés
NB II. Kelet – NB II. Nyugat 0-2 (0-2)
Nyugat: Hegedűs – Pirka, Izing, Zámbó, Sváb, Domokos, Vass, Varga, Nikházi, Rácz, Fekete Cserék: Somodi, Tóth, Pothárn, Szolnoki, Szekér, Fazekas, Máté
Kelet: Szántai – Preklet, Kornis, Makra, Farkas, Oláh, Csorba, Petneházi, Mundi, Szepessy, Bene Csere: Kunsági, Balogh, Kenderes, Orosz, Czár, Albert, Kónya, Kálai
gólszerző: Domokos (39.), Varga (44.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik